lördag 23 januari 2010

Tävlingsdräkt? och andra nattliga funderingar

Jag borde verkligen sova. Imorn ringer klockan kvart över sex och en timme efter det ska jag stå färdigäten och klädd utanför porten redo med skidorna i högsta hugg. Färden går mot Mullsjö där jag och bland annat Annika kommer stå på startlinjen för att tillryggalägga 42k i syfte att klättra fram några startled i Vasaloppet. Jag försökte ladda med bra mat och en tidig lördagkväll, men det slutade med choklad och te hemma hos en kompis som jag pratade bort alldeles för många timmar hos. Och nu är jag helt uppe i varv och stirrig inför i morgon. Kommer jag nånsin kunna sova?

Men jag är vid gott mod trots allt. Gårdagens skidpass blev kort men effektivt. Jag körde ivriga, frustande stakningsintervaller på platten efter att ha pysslat om skidorna i ett par timmar. Tjugo minuters pulstoppning och jävlaranamma.

Min enda fundering just nu är: ska jag köra i tävlingsdräkt imorn? Eller kommer jag bara känna mig som en pajas? Jag kommer ju liksom knappast åka sådär fort och stiligt som de flesta andra med dräkt gör. Eller så ger det lite extra pepp och fart?

2 kommentarer:

  1. Jag är också vaken alldeles för sent! Men jag är så glad att det blir blå valla, det är min favorit och den enda som funkat för mig hittills. Psykologi är viktigt :) Lycka till, men vi hörs imorrn!

    SvaraRadera
  2. Lycka till! Kommer gå som en dans :)

    Och föresten är det jäkligt coolt att du ens äger en tävlingsdräkt så det är klart du ska ha den på! :)

    SvaraRadera