torsdag 10 december 2009

På det fjärde ska det ske...


Jag har gjort nåt för mig helt galet idag - sovit middag. Är så övernaturligt trött nuförtiden så det var livsnödvändigt med lite sömn. Men herregud vad seg man blir. Nu har jag studsat runt hemma en stund och försökt peppa mig på stavträningen. Känner mig fortfarande inte övertygad. Får se hur det här går.

4 kommentarer:

 1. Ja visst är det konstigt att man blir så seg av att vila mitt på dagen. Kör hårt med stavandet!

  SvaraRadera
 2. Jag blir arg av att sova mitt på dagen, vill inte gå upp och får ett jäkla humör. Bättre att låta bli. Men fasiken vad skönt det är att slumra in.

  SvaraRadera
 3. Blev du seg av att vila? Konstigt. Du kanske sov lite för länge? Själv tycker jag att det kan räcka med 10-15 minuter för att piggna till lite, men det är klart, sover man en timme så kan man vara lite seg sen.

  SvaraRadera
 4. Snorkkis: Skönt att jag inte är ensam om att bli seg! :)

  Anna: Haha, jag känner igen det där med humörsvängningar av att sova mitt på dagen...fast jag blir inte arg, jag blir blödig och tycker lite synd om mig själv. :P

  Johan: Oh, jag önskar att jag kunde sova i 10-15min, men det går inte. När jag väl känner att jag måste sova middag så MÅSTE jag verkligen. Och då handlar det om 1-1,5timmar. Sen är jag seg som kola. Och somnar som en bebis på kvällen ändå. Jag lider nog ständigt av sömnbrist pga alldeles för tidiga mornar. :(

  SvaraRadera