måndag 14 december 2009

Nya utmaningar!

Vad jag har funderat och funderat. Stockholm marathon 2010 är fullt. Häromdagen fick jag reda på att Broloppet 2010 är fullt. Lidingöloppet ligger alldeles för långt fram i tiden. Skövde 6-timmars i mars alldeles för nära. Men jag behöver ju en ny utmaning efter Vasaloppet!

Och nu har jag kommit på en. Helt rätt i tid, även om vissa har invändningar om att det kanske inte är på den allra bästa dagen just. Men sånt kan man inte ta hänsyn till. Har lagt in den i kalendern på Funbeat. Känner mig grymt peppad! Och i sinom tid får ni också veta.

7 kommentarer:

 1. Kan jag veta vad det är fråga om tror du? Nyfiken :)

  Om så är fallet så kan vi väl köra gärnet tillsammans?!

  SvaraRadera
 2. Ja det tror jag nog att du vet! Och jag hoppas att du kommer med trots att det är på en lite knepig dag. :) Lätt att vi ska köra järnet tillsammans isåfall! :D

  SvaraRadera
 3. Wiiiiiiii! Jag hade nästan tänkt bort detta just på grund av timingen; men om vi bestämmer att man inte är knäpp om man tänker ha detta som sysselsättning den helgen... Gaahh, nu blev jag grymt taggad!

  SvaraRadera
 4. Aha - det måste vara maran i fantastiska PRAG! :)

  SvaraRadera
 5. Therese:
  Jag är ganska säker på vilket lopp det är i och med att Sofie frågade om jag vill hänga på. Men den dagen är det svårt att komma iväg.......sen gav du en bra hint när du skrev upp dig på Funbeat. Ta tips och råd ifrån Sofie det verkar som den har speciella grenen är hennes naturlig val :=)

  /Gax Staffan

  SvaraRadera
 6. Jag har absolut ingen aning om vilken lopp det är, men jag tänkte tipsa om att du skulle kolla lopp i utlandet :) finns ju en hel drös halvmaror på maror i europa och utanför!

  SvaraRadera
 7. Kan annars tipsa om Sunne Marathon den 1/5 2010. Men annars väntar jag nyfiket på vad det är du har tänkt dig!

  SvaraRadera