måndag 2 november 2009

De små, små sakerna

Jag hittade ett par nya, eller snarare oanvända, löparstrumpor längst in i garderoben. Nya, fina, osmutsiga, osvettiga, osöndertvättade och helt lena och sköna runt mina fötter. Och på väg hem från jobbet när jag började planera kvällens löprunda (det blir backar på Galgberget för övrigt) så började mina fingrar frysa, som för att påminna mig om vilket helvete det var att springa i ett par plusgrader igår. Mina vanligtvis iskalla fingrar höll på att dö och trilla av. Så det blev ett par nödvändiga funktionsvantar till mina klena fingrar. Därmed är min höstlöpningsoutfit i stort sett komplett. Funktion från topp till tå, från löparmössan via Craftunderställströjan, vantarna och favvotightsen till nya strumporna. Man kanske kan springa utan allt det här, men för mig är det de små, små sakerna som gör mödan värd. Jag kanske skulle ha ett bra backpass utan mina vantar och strumpor, men med dem kommer jag ha ett fantastiskt!

3 kommentarer:

  1. Fan vad grymt, jag själv klarar mig ej utan mina funkisvantar från Nike, guld värda!

    SvaraRadera
  2. Jo man kan springa utan, själv springer jag i mössa från svea, fingervantar från hm och vanliga bomullsstrumpor (fast inte på sommarhalvåret, för då får jag så lätt skavsår. Då har jag riktiga springstrumpor) hela vintern. MEN det blir MYCKET ROLIGARE med coola och funktionella saker!! :)

    SvaraRadera
  3. Att ha riktiga funktionskläder gör verkligen mycket för träningen och för upplevelsen. No more långärmade tröjor som vägrar andas!

    SvaraRadera