torsdag 15 oktober 2009

Lite mer ilska önskasNär jag sprang häromdagen lyckades min Ipod av någon anledning spela Mikas We are golden tre gånger i rad. Och nu kan jag inte få nog. Jag som egentligen inte tyckt att den varit sådär superbra förut, men i tisdags behövde jag höra att det inte spelar någon roll var jag kommer ifrån, jag är ändå bra, och gärna i något slags tempo som fick mig att pinna på lite. Så Mika fick det bli.

Har just nu en känsla av obehaglig otillräcklighet i kroppen. Inget liksom duger, varken på jobbet eller privat. Så jag tror att det är dags att göra om lite i mitt Itunesbibliotek. Jag behöver lite mer pepp. Det är något fantastiskt befriande med låtar som man kan spela lite lufttrummor till medan man springer, ta några danssteg till då och då, och kanske framför allt mimskrika lite till. Jag behöver lite ilska. Borde plocka fram Le Tigre igen, borde ta tillbaka några mantran från låtar som Keep on livin' och FYR.

Har du något förslag på pepplåtar som jag borde kolla upp?

1 kommentar:

  1. jag är inne på chick-grejjen känner jag, kansek inte ritkgit rätt, men jag peppar till typ Put a ring on it med Beyoncé just nu. Annars mycket Missy Elliot!

    SvaraRadera