måndag 5 oktober 2009

Gnällpelle

Mitt vänsterben blöder. Note to self: Ägna dig inte åt stakningsintervaller på märklig asfalt där stavarna inte får något som helst fäste. Speciellt inte när det är pissblött. Ja, jag missade med ena staven i andra intervallen och  föll som en flodhäst och passade på att gnida in lite grus i vänsterbenet.

Well, man kan inte alltid ha en bra dag. Andra som inte haft det är de som grävt upp den långa raksträckan mellan Andersberg och Sannarp. Kommunen eller Vägverket eller vilka sjutton det nu är. Det kan nämligen inte vara meningen att det ska vara stora lerpölar som expanderar och sprider sig över kvarteren likt någon slags böldpest längs hela cykelvägen.

Hur gör man förresten för att bli stadsplanerare? Man måste tydligen inte ha någon erfarenhet av att röra sig i stan på kvällar och nätter för att få bestämma något om belysning i alla fall. De små fjuttiga lamporna som försökte lysa upp min väg ikväll var ju för tusan ett skämt.

Så, då var dagens, eller kanske till och med veckans, gnällkvot fylld.

3 kommentarer:

  1. AJ. men du, det är tufft med sår och ärr!

    SvaraRadera
  2. Bra gnällt! Får mitt gnäll från igår att verka ogenomtänkt och hafsigt. Nästa gång jag är bitter ska jag prestera bättre :).

    SvaraRadera
  3. Blä! Jag har också noterat att glidornas bakåtbroms släpper vid fuktigt underlag, t ex om några blöta löv ligger på vägbanan, suger fett.

    SvaraRadera