måndag 13 juli 2009

Vad gör man...

...när man ligger hemma och är lite för sjuk för att orka gå ut, men lite för pigg för att vilja ligga still? Lite för sjuk för att känna för att äta, men lite för pigg för att inte bli hungrig?

Suuuuuck.

2 kommentarer:

 1. joooooooo häng med!!!! du grejar det!!! det fina med långlånglöpning är att det inte går så fort. det är när man springer på snabbt som man blir trött. gåspringer man långsamt blir man bara ultrahög och ultrastark!!!

  krya på dig! var det adrenalinkicken från igår som ställde till det?? ska du springa på lördag i laholm? denna gång ska jag göra det iaf!!!

  SvaraRadera
 2. tror jag lider av vätske- och saltbrist...men det som talar mot det är väl att jag inte är bra än. borde ju gått över igår tycker jag. nåja. :)

  missade att bohusleden skulle göras den 26 juli, kan tyvärr inte då... då är jag i skottland och vandrar längs west highland way. annars hade jag lätt hängt på! och apropå bohuslän, i maj var jag inte minsta i form för att göra ett maraton, särskilt inte i terräng. Men jag blev så sugen på Terrängloppet längs soteleden, start i Bovallsstrand. kolla bara: http://www.terrangloppet.se/

  Men vad händer i Laholm i helgen? har jag helt missat. kan man springa så springer jag såklart! :D

  SvaraRadera