onsdag 1 juli 2009

Träningsombyte och bad

Missade Bodybalancen igår eftersom jag var helt vill i tiden och trodde att klockan var sex när den var halv sju. Ringde och snodde åt mig en plats på combaten istället, och idag har jag lite träningsvärk i ryggen. Skönt med omväxling. Tränar uppenbarligen inte alls samma muskler i ryggen längre, eller åtminstone inte på samma sätt, som när jag körde combat och box tre gånger i veckan i vintras.

Förresten bor jag i världens bästa stad. Direkt efter den svettiga urladdningen fick jag med mig J från golfbanan till stranden utanför Brottet, och vattnet var så varmt, så varmt! Var inställd på att rusa ut och doppa mig fort och sen med hackande tänder torka mig snabbt som tusan. Men istället var det ljummet i havet och det gick att ligga och paddla runt lite med fötter som tackade gud, mig och sin lyckliga stjärna för att äntligen få vila lite efter den senaste tidens hektiska arbete och fritid.

Kvällsdopp är the shit.

2 kommentarer:

  1. men therese! varför har jag inte hittat din blogg förrän nu?? den är ju skitjäklabra!!! :)

    SvaraRadera
  2. Bättre sent än aldrig... :P Äsch, skämtåsido, nu rodnar jag! :) Tack tack för de fina orden! Din blogg är också super, en av kanske fem som jag kollar ett par gånger om dagen!

    SvaraRadera