torsdag 11 augusti 2011

Hey! Vart tog det roliga vägen?

Ibland är man bara för dum. Ikväll gick det upp för mig att det inte bara är tidsbristen som gör att jag inte "hunnit med" att träna så mycket på senaste tiden. Det finns andra faktorer. Till exempel leda och uttråkning.

Klart man inte tränar om man tycker att det är tråkigt.

Det tog mig exakt ett ynka träningstillfälle att bryta mitt löfte att "när de organiserade rullskidsträningarna drar igång då jävlar". Ikväll skulle jag rullat iväg till platsen där jag skulle möta upp klubben för någon form av gemensamt pass. Jag struntade i det och drog på mig dansskorna istället. Gick på en latinoinspirerad dansklass och shakeade arslet av mig. Och det var så roligt att jag insåg att kul, det har jag inte haft på träningen på ett tag. Inte så att jag känt att det varit ett måste att träna, och det har heller inte varit en plåga. Men det har inte varit jätteroligt. Och roligt, det måste man ha när man ägnar mycket tid åt något, annars är det ju helt onödigt.

Och jag VET ju det här egentligen. Men det behövs visst ett par Shakiralåtar och lite höftgung för att jag ska komma ihåg det.

Också dans. Fast en annan gång, på en annan kontinent.

3 kommentarer:

 1. Bra val där Therese! Dans är verkligen roligt! :)

  SvaraRadera
 2. Höftgung is da shit. Dans är frigörande så är det bara.

  SvaraRadera
 3. Daniel: Eller hur!

  Anna: Ja, det är som att alla celler i hela kroppen fylls av lyckohormon!

  SvaraRadera