onsdag 10 augusti 2011

Det bästa firandet

Hur firar man bäst sin födelsedag om inte genom att springa fem mil i skåneterräng? Precis det gör Markus varje år. Och i år tänker jag också vara med och fira! 27k från Skryllegården utanför Lund till en vändpunkt där det finns födelsedagsfika (i form av kladdkaka med grädde förra året hörde jag, i år hoppas jag på nåt liknande, eller wienerbröd!), och sen springer man tillbaks samma väg man kom (om man inte sprungit alltför mycket fel på ditvägen förstås...).

Som jag har längtat efter det här loppet! Redan förra året i någon form av postloppeufori efter Uppsala monster tur så ville jag kasta mig ut i skåneleran tillsammans med några klubbkompisar som skulle springa, men då var loppet fulltecknat och reservlistan nådde kring månen och tillbaks. Men i år är det min tur.

Att fira saker med hjälp av en löptur är för övrigt alldeles för underskattat. Min midsommarafton fick ju en liten guldkant med hjälp av tre mils landsvägslöpning, och jag var lite småavundsjuk på paret som gifte sig på Slottskogsvallen i Göteborg efter att ha gått i mål på Varvet tidigare i år. Lite roligt vore det ju att gifta sig i löparkläder... Eller i alla fall att göra det i samband med någon form av springäventyr.

3 kommentarer:

 1. Så ledsen i ögat att jag inte får fira Markus i år. Det var ett grymt roligt lopp med massor av trevliga människor. Fikan var grym och pizzan i målgång ljuvlig. Du kommer att älska det!

  SvaraRadera
 2. Du glömde bort dom fina kossorna på Markusloppet Anna! ;)
  Kul att du är anmäld Therese!

  SvaraRadera
 3. Anna: Du får se fram emot ultraintervallerna istället! :D Och jag hoppas att loppet kommer vara lika underbart som alla säger.

  Daniel: KOR?! Huvva. Kor är trevliga om de håller sig på avstånd. Men när de käkar på ens tält alternativt har stora horn och står ivägen när man försöker springa förbi så är de inte så festliga. :(

  SvaraRadera